Voor meer informatie bel de klantenservice van Abbott Diabetes Care: 0800 - 022 8828 (gratis)
Abbott logo

OneMed bereikt overeenkomst met diverse zorgverzekeraars over levering FreeStyle Libre

OneMed bereikt overeenkomst met diverse zorgverzekeraars over levering FreeStyle Libre

OneMed B.V. en haar merken Bosman, Boeren Medical, OneMed apotheekservice, De Diabeteswinkel en Diabstore hebben met zorgverzekeraars CZ, ASR, Zilveren Kruis, Menzis en Caresq overeenkomst bereikt over de levering van het FreeStyle Libre-systeem van Abbott. 
OneMed levert sinds begin dit jaar FreeStyle Libre en zorgt voor de financiele afwikkeling met uw zorgverzekeraar. Klik hier voor meer informatie over OneMed en haar merken. 

Om de FreeStyle Libre via OneMed te kunnen bestellen, heeft u altijd goedkeuring van uw diabetesbehandelaar nodig. U komt hiervoor mogelijk in aanmerking als u in één of meerdere van de onderstaande categorieën valt:

  • Kinderen tot 18 jaar met diabetes type 1;
  • Volwassenen met diabetes type 1 die slecht zijn in te stellen en die kampen met gemiddeld hoge bloedsuikerwaarden (HbA1c > 8% of > 64 mmol/mol);
  • Zwangere vrouwen met diabetes type 1 en 2 (geen zwangerschapsdiabetes): de sensoren worden vergoed gedurende de zwangerschap en tot 3 maanden na de uitgerekende datum;
  • Vrouwen met preconceptionele diabetes type 1 of 2 die een zwangerschapswens hebben.

Indien u niet in aanmerking komt voor vergoede zorg kunt u FreeStyle Libre op de vertrouwde wijze via www.freestylelibre.nl blijven bestellen.

OneMed bereikt overeenkomst met diverse zorgverzekeraars over levering FreeStyle Libre. Meer lezen
Mediq en Abbott sluiten overeenkomst over levering FreeStyle Libre. Meer lezen