Abbott logo
Voor meer informatie bel de klantenservice van Abbott Diabetes Care: 0800 - 022 8828 (gratis)

Nieuws

Terug 28 april 2020

eHealth ondersteuning voor mensen met diabetes

Ook in de anderhalve meter maatschappij van nu, is het belangrijk voor mensen met diabetes om tijdig en de juiste zorg te krijgen. Abbott ondersteunt mensen met diabetes op verschillende manieren met eHealth.

Online e-learning
In 30 minuten leer je de basis over FreeStyle Libre door 10 filmpjes te bekijken en 20 vragen te beantwoorden. Na afloop krijg je een certificaat. Naar de e-learning.

Live webinars
In 40 minuten leer je meer over onze digitale health tools zoals FreeStyle LibreLink1 en LibreView2. Ook kun je live vragen stellen. Meerdere sessies per week. Schrijf je in voor een webinar.

Scannen en delen met een app
Met FreeStyle LibreLink is het mogelijk om met je telefoon je sensor te scannen1, notities te maken, en deze gegevens te delen met je behandelaar of familie. Download FreeStyle LibreLink van Google Play of de App Store.

Online glucosegegevens uitwisselen met behandelaar
Met een LibreView2 account is het mogelijk om je glucosegegevens te delen met je behandelaar en op afstand een consult te hebben. Maak een LibreView account aan.

ADC-21631. V1.0. April 2020.

  1. De FreeStyle LibreLink-app is alleen compatibel met bepaalde mobiele apparaten en besturings-systemen. Raadpleeg deze website voor meer informatie over compatibele apparaten voordat je de app gebruikt. Voor gebruik van de FreeStyle LibreLink app moet je je registreren bij LibreView, een dienst die je wordt aangeboden door Abbott en Newyu, Inc.
  2. LibreView is alleen compatibel met bepaalde besturingssystemen en browsers. Ga naar www.libreview.com voor meer informatie. LibreView is een dienst die je wordt aangeboden door Abbott en Newyu, Inc.