Voor meer informatie bel de klantenservice van Abbott Diabetes Care: 0800 - 022 8828 (gratis)

FreeStyle Auto Assist 2.0

FreeStyle Auto-Assist het enige diabetesmanagement systeem dat u in één oogopslag inzicht geeft in glucosewaarden én insulinegebruik.

Downloads

Brochure

Productinformatie

FreeStyle Auto-Assist het enige diabetesmanagement systeem dat u in één oogopslag inzicht geeft in glucosewaarden én insulinegebruik.

Vanaf eind maart 2013 is de FreeStyle Auto-Assist 2.0 software beschikbaar voor al onze bloedglucosemeters (FreeStyle Freedom Lite, FreeStyle Lite, FreeStyle Precision en FreeStyle InsuLinx).

Het softwareprogramma Co-Pilot vervalt met de introductie van FreeStyle Auto-Assist 2.0 voor de reguliere bloedglucosemeters.

Alleen het Continue Glucose Meetsysteem FreeStyle Navigator II kan nog worden uitgelezen met behulp van het softwareprogramma: Co-Pilot 4.2.1. en de bijbehorende FreeStyle Navigator II Plug-in versie 2.1.

Als besturingssysteem dient u voor FreeStyle Auto-Assist 2.0 minimaal te beschikken over:

Producent Besturingssysteem
Microsoft Windows 7 (32 of 64 bit)
Microsoft Windows Vista (32 of 64 bit)
Microsoft Windows XP (Service Pack 3)
Apple Mac OS X Snow Leopard (10.6)
Apple Mac OS X Lion (10.7)

FreeStyle Auto-Assist wordt niet door de volgende besturingssystemen ondersteund:

Producent Besturingssysteem
Microsoft Windows 8
Apple Mac OS X Mountain Lion (10.8)

Download

De Windows versie download u hier
De Mac OS versie download u hier

Het nieuwe FreeStyle Auto-Assist diabetesmanagement systeem karakteriseert zich door eenvoud en overzicht. Afhankelijk van welk bloedglucosemeetsysteem u gebruikt zijn er vier of zes rapporten beschikbaar, die u in één oogopslag inzicht geven in glucosewaarden én insulinegebruik.

FreeStyle Auto-Assist kan u helpen bij het behandeladvies van uw patiënt. Zo geeft het snapshot rapport u in één oogopslag een duidelijk beeld van de bevindingen van de laatste 30 versus 90 dagen, hoe vaak is er getest, zijn er schommelingen, hoeveel hypo’s waren er in de afgelopen periode en indien van toepassing, hoeveel maaltijdinsuline is er gespoten.

Gebruikers van FreeStyle InsuLinx krijgen een automatische melding van de beschikbare update van FreeStyle Auto-Assist 2.0. De gebruikers van de overige bloedglucosemeters kunnen eenvoudig de software hier downloaden. De verbindingskabel met de PC, die u tot op heden heeft gebruikt voor de Co-Pilot software, is nu ook bruikbaar voor FreeStyle Auto-Assist.