Voor meer informatie bel de klantenservice van Abbott Diabetes Care: 0800 - 022 8828 (gratis)
Abbott logo
FreeStyle

Precision Xceed Pro

Precision Xceed Pro is bestemd voor patiŽnten waarvan glucose en ketonen worden gemeten aan het ziekenhuisbed (Point of Care).

  • Snel en eenvoudig testen
  • Apart verpakte teststrips
  • Sluit ruim 60 interfererende stoffen uit
  • PatiŽnten identificatie met behulp van barcodescan
  • Nauwkeurig
  • Opslag tot data van 2500 patiŽnten
  • Centraal beheren van data

Productinformatie

Precision Xceed Pro is de Point of Care meter voor professioneel gebruik.

Precision Xceed Pro is bestemd voor patiënten waarvan glucose en ketonen worden gemeten aan het ziekenhuisbed (Point of Care). Met de barcodescan identificeert u veilig de patiënt – en testgegevens. Het geheugen biedt ruimte aan 2500 patiëntengegevens. Precision Xceed Pro kan eenvoudig worden gekoppeld aan het computernetwerk van de instelling.

Meer lezen over de Precision Xceed Pro voor Point of Care testen?

Eenvoudig testen
U kunt met Precision Xceed Pro eenvoudig  de gewenste test uitvoeren door de teststrip in de teststrip-poort van de meter te steken en een druppeltje bloed aan te brengen. Voor glucose is er 0,6 microliter nodig en voor ketonen 1,5 microliter. Het testen begint pas als er voldoende bloed is aangebracht op de teststrip.

Precision Xceed Pro geeft de naam, de geboortedatum en het geslacht van uw patiënt weer ter ondersteuning van goede patiëntidentificatieprocedures. Ook dient ter bevestiging het geboortejaar te worden ingevoerd. Precsion Xceed Pro registreert eveneens met welke methode de patiënt- en
operatoridentificatienummers zijn ingevoerd als hulp voor de point-of-care-coördinator bij het identificeren en corrigeren van fouten.

Opslag van resultaten
De Precision Xceed Pro meter slaat tot 2500 patiënttestresultaten, 1000 controletestresultaten, 20 vaardigheidstestresultaten en 2 lineariteitspanels op. Alle opgeslagen gegevens kunnen met een dockingstation (optioneel) of een gegevensuploadkabel (optioneel) automatisch worden geupload naar het gegevensbeheersysteem.

Aansluiting netwerk
Precision Xceed Pro meters kunnen overal in het computernetwerk van de kliniek via een centraal gegevensbeheersysteem gegevens uploaden en geconfigureerd worden. Dit is een eenvoudige en geautomatiseerde manier voor het beheren van meerdere instrumenten, point-of-care-bewaking en het doorgeven van testgegevens aan het laboratoriuminformatiesysteem (LIS) of het ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS).

OneMed bereikt overeenkomst met diverse zorgverzekeraars over levering FreeStyle Libre. Meer lezen
Mediq en Abbott sluiten overeenkomst over levering FreeStyle Libre. Meer lezen