Abbott logo
Voor meer informatie bel de klantenservice van Abbott Diabetes Care: 0800 - 022 8828 (gratis)

Abbott SF Single Use

De Abbott SF™ Single Use Lancing Device is een lancet voor éénmalig gebruik in de professionele omgeving.

Productinformatie

De Abbott SF™ Single Use Lancing Device is een lancet voor éénmalig gebruik in de professionele omgeving. De ultra dunne naald zit voor het gebruik verborgen in het lancet en wordt na gebruik automatisch teruggetrokken zodat prikincidenten en daardoor besmetting met bloed voorkomen kunnen worden.

De Comfort Zone Technology
De Abbott SF™ Single Use Lancing Device bevat speciale technologie, de Comfort Zone Technology®, waardoor acht verhoogde puntjes aan het uiteinde van het lancet de huid rondom de prikplaats stimuleren. Dat zorgt voor een vrijwel pijnloze punctie en voldoende capillair bloed.

De ultradunne naald (28G) en de mogelijkheid om in de (minder pijnlijke) zijkant van de vinger te prikken, dragen verder bij aan de vrijwel pijnloze punctie. Plaatje 2

Draai en klik
De Abbott SF™ Single Use Lancing Device is zeer eenvoudig te bedienen volgens het principe ‘Draai en klik’. Draai het dopje eraf, druk het lancet stevig tegen de vinger en druk op de ontspanknop.Eenmalig gebruik

De Abbott SF™ Single Use Lancing Device met de Comfort Zone Technology® is speciaal ontworpen voor éénmalig gebruik. Daardoor behoort het steeds opnieuw plaatsen en weer verwijderen van een schoon lancet tot het verleden. Er zijn dus minder handelingen nodig.