Abbott logo
Voor meer informatie bel de klantenservice van Abbott Diabetes Care: 0800 - 022 8828 (gratis)
ios

FreeStyle LibreLink

De FreeStyle LibreLink app is kan worden gebruikt met telefoons voorzien van NFC waarbij een specifiek besturingsysteem nodig is. Klik hier voor een actueel overzicht van apparaten (toestellen) met bijbehorende besturingssystemen en appversies. Door gebruik te maken van de FreeStyle LibreLink app registreer je je ook bij LibreView, een dienst die je wordt aangeboden door Abbott en Newyu Inc.

  • Voor uw glucoseresultaten kunt u nu uw FreeStyle Libre sensor scannen.
  • Eenvoudig met uw Android of iOS telefoon.

Android productinformatie

Bedoeld om te werken met de revolutionaire FreeStyle Libre-sensors.

  • De 14-daagse sensor meet dag en nacht automatisch glucose
  • Geen vingerprikken nodig voor kalibratie1
  • Discreet ontwerp, klein formaat

Hoe het werkt

 

Freestyle
De FreeStyle Libre-sensor dragen
Breng een nieuwe sensor aan op de achterkant van uw bovenarm. De sensor kan 14 dagen lang worden gedragen. Hij is waterbestendig, dus u kunt lichaamsoefeningen doen, zwemmen en baden.2

Freestyle
Pijnloze3 scan van 1 seconde
Wanneer u de FreeStyle LibreLink-app op uw telefoon hebt geïnstalleerd en een nieuwe sensor hebt gestart, kunt u hem eenvoudig "scannen" door de achterkant van de telefoon bij de sensor te houden. De app gebruikt de NFC-capaciteiten (near-field communication) van uw telefoon om glucosegegevens van de sensor over te sturen.

Freestyle
Uw glucose bekijken
U ziet onmiddellijk uw huidige glucosemeting, geschiedenis over de afgelopen 8 uur en een trendpijl die de richting van uw glucose aangeeft.

Google Play

  1. Een vingerpriktest met een bloedglucosemeter is vereist wanneer de glucosespiegels snel veranderen en de glucosespiegels in de interstitiële vloeistof de bloedglucosespiegels mogelijk niet nauwkeurig weergeven, of als de FreeStyle LibreLink-app hypoglykemie of op handen zijnde hypoglykemie aangeeft of wanneer de symptomen niet overeenkomen met de metingen van de FreeStyle LibreLink-app.
  2. De sensor is waterbestendig in maximaal 1 meter water. Dompel hem niet langer dan 30 minuten onder.
  3. Gebaseerd op een onderzoek bij gebruikers zijn 100% van de patiënten het ermee eens dat ze geen pijn hebben wanneer ze hun glucosemetingen controleren door de FreeStyle Libre-sensor te scannen.

Heeft u nog vragen? Bekijk dan de Veelgestelde vragen